Back to All Events

Vegetaránské a veganské menu

Předkrm:

Tataráček z chřestu a avokáda s grilovaným toastem 65,-
Křupavé závitky z filo těsta, máty a kozího sýra 65,-
Salátek s hruškami, špenátem, ořechy a modrým sýrem 65,-

Polévka:
Hráškový krém s ředkvičkami a zastřeným vejcem 40,-
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s čerstvou majoránkou 40,-
Čočková polévka s kořenovou zeleninou, rajčaty a bazalkou 40,-

Hlavní jídla:
Teplý salát s grilovaným květákem a pečenou zeleninou 105,-
Quinoový salát s čajem, sezamem a uzeným tempehem 125,-
Salát s houbami shimeji, špenátem, čekankou a čočkou 125,-

Zelený chřest s holandskou omáčkou, vejcem a vařeným bramborem 155,-
Celerový řízek v parmezánovém těstíčku s bramborovým salátem s pažitkovým pestem 145,-
Moravské zelňáky s čerstvým špenátem a bylinkovou omáčkou 115,-
Souflé z topinamburů a královské hlívy ústřičné s kedlubnovým zelím 155,-
Ragú z lišek a smetany s žemlovým knedlíčkem 135,-
Spätzle z pečené muškátové dýně se šalotkou, dýňovými semínky a ovčím sýrem 145,-
Portobello burger s grilovaným sýrem halloumi, karamelizovanou cibulkou a bylinkovou majonézou 155,-
Veganské Pho s houbami shitake, zeleninou, rýžovými nudlemi, koriandrem a klíčky 135,-

Earlier Event: February 7
Nedělní snídaně U Tří pírek
Later Event: March 6
Nedělní snídaně