Back to All Events

Velikonoční menu


Velikonoční menu čtvrtek 24. 3. - sobota 26. 3.

PŘEDKRM:
Kozí sýr s ořechy, mungem a pomerančovým karamelem 65,-
Marinovaný losos s kaviárem, lístky salátu a limetkovým créme fraiche 85,-
Kachní paštika s foie gras a višňovou omáčkou s bagetkou 85,-

POLÉVKA:
Krém z medvědího česneku 45,-
Jarní polévka s hlávkovým salátem 40,-
Hovězí vývar s bylinkovými nočky 45,-

HLAVNÍ JÍDLO:

Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami 115,-
Nadívané jarní kuřátko s pažitkovými bramborami 155,-
Jehněčí kýta na špenátovém lůžku s bramborovým knedlíkem 145,-
Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou a vařeným vejcem 125,-
Grilovaný candát na medvědím česneku s kroupovým rizotem, zeleninou a majoránkovou pěnou 175,-
Telecí řízek s lehkým jarním bramborovým salátem 155,-
Vepřová panenka na ragú z ledvinek se špenátovou polentou 165,-
Špikované králičí stehýnko s kedlubnovým zelím a gratinovanými bramborami 155,-
Pečená nadívaná kachní prsíčka s listovým salátem a vinným octem porto ruby a bagetkou 155,-

DEZERT:
Cheesecake s limetou a mátou 55,-

Later Event: August 21
Cyklovýlet