Back to All Events

Masopustní hodování čtvrtek 4. 2. - sobota 6. 2.


Masopustní menu

 Předkrm
Masopustní vepřový sulc s cibulovým salátem 65,-
Škvarková pomazánka s uzeným masem, vejcem a okurkou 65,-
Vepřová paštika s lískovými oříšky a cibulovou marmeládou 65,-
Domácí tlačenka s octem a cibulkou 55,-

Polévka
Masopustní cibulačka s uzeným masem a majoránkovými krutonky 40,-
Tmavá zabijačková polévka s kroupami 40,-
Bramboračka s hříbky a liškami 40,-

Hlavní jídla
Jitrnička s hořčicí a křenem, opečená nebo studená dle Vašeho výběru, s chlebem nebo bramborami 75,-
Jelítko s hořčicí a křenem, opečené nebo studené dle Vašeho výběru, s chlebem nebo bramborami 75,-
Konfitované vepřové kolínko s bramborovou kaší, kroupami a silnou šťávou se slaninovou pěnou 135,-
Dušená vepřová líčka se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny s karlovarským knedlíkem s brusinkami 125,-
Pomalu pečené hovězí na černém pivě se švestkami a česnekem, podávané s rozmarýnovými bramborami 135,-
Dozlatova pečená kachnička s hlávkovým červeným zelím a špekovým knedlíčkem 135,- 
Masopustní talíř s kuřecím stehýnkem na kmíně, pečenou krkovičkou a posvícenskou klobásou s houskovým a bramborovým knedlíkem s červeným a bílým zelím 155,-
Filet ze pstruha s mátovým hráškem a bramborou vařenou ve sloupce s bylinkovým máslem 135,-

Dezert
Vopelky - pečené bramborové placky potřené máslem, plněné domácími švestkovými povidly, sypané cukrem a perníkem 45,-
Domácí koláč 25,-

Earlier Event: September 19
IV. Kolínský Oktoberfest
Later Event: February 7
Nedělní snídaně U Tří pírek