Jan
6
Aug 31

Hledáme personál!!!

Milý přátelé, hledáme do naší restaurace číšníka - servírku, nabízíme práci v příjemné rodinné atmosféře Hostince U Tří pírek v centru Kolína. C.V. zasílejte na email - lada@utripirek.cz nebo volejte 739934096
Děkujeme za případné sdílení
Vaše Pírka


Postav si svůj burger
Jan
27
Jan 28

Postav si svůj burger

Popisovat tuto legendární pírkovou akci asi nemá úplně smysl. Snad jen, nezapomeňte si včas zarezervovat svůj stůl :)

Robert Burns night
Jan
20
Jan 21

Robert Burns night

Každoroční výročí skotského básníka letos oslavíme s několikadenním předstihem. Nemusíte se ale bát, připraven bude nejen Haggis - skotská specialita, ale i stovies nebo scotch pie. Samozřejmostí bude i single malt whisky, která nese jméno slavného poety.

Sep
17
Sep 24

V. Kolínský Oktoberfest

Proč byste měli jezdit až do Mnichova? Oslavte s námi Oktoberfest 17. - 24. 9. v Kolíně v Hostinci U Tří pírek!

Na Karlově náměstí v malebném hostinci s největší terasou v Kolíně se od 17. - 24 9. uskuteční již pátý ročník festivalu Oktoberfest.

Sobotní zahájení, které se bude konat přímo na Karlově náměstí bude provázet bohatý kulturní program, včetně tradičního narážení dřevěného sudu.


Celý týden můžete přijít ochutnat nejen piva Paulaner z Mnichova, ale i řadu speciálů z malých pivovarů z celé České republiky, na které se Hostinec U Tří pírek zaměřuje. 

Pro mlsné jazýčky a hladové žaludky budou připraveny bavorské speciality, jako jsou weißwursty a schweinshaxny, tedy bílé klobásky a vepřová kolena.

Těšit se můžete i na tradiční sklo Oktoberfestu - tupláky, do kterých se bude točit proti vratné záloze.

Živá hudba během festivalu a obsluha ve stylových krojích.

Vzhledem k omezené kapacitě hostince je nutná rezervace míst, kterou můžete udělat přes zprávy na fb nebo na telefoním čísle 605 700 715.

Cyklovýlet
Aug
21
10:00 am10:00

Cyklovýlet

Zveme všechny pivní cyklonadšence na společný výlet! Pojedeme z Pírek do Žlebských Chvalovic, kde se krásně občerstvíme, poklábosíme o životě a zvesela pofrčíme zpět do Kolína. 
Pro zájemce, kteří se přihlásí do 7. srpna budeme připravovat speciální edici závodních trikotů. Neváhejte, budou boží!

Velikonoční menu
Mar
24
Mar 26

Velikonoční menu

Velikonoční menu čtvrtek 24. 3. - sobota 26. 3.

PŘEDKRM:
Kozí sýr s ořechy, mungem a pomerančovým karamelem 65,-
Marinovaný losos s kaviárem, lístky salátu a limetkovým créme fraiche 85,-
Kachní paštika s foie gras a višňovou omáčkou s bagetkou 85,-

POLÉVKA:
Krém z medvědího česneku 45,-
Jarní polévka s hlávkovým salátem 40,-
Hovězí vývar s bylinkovými nočky 45,-

HLAVNÍ JÍDLO:

Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami 115,-
Nadívané jarní kuřátko s pažitkovými bramborami 155,-
Jehněčí kýta na špenátovém lůžku s bramborovým knedlíkem 145,-
Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou a vařeným vejcem 125,-
Grilovaný candát na medvědím česneku s kroupovým rizotem, zeleninou a majoránkovou pěnou 175,-
Telecí řízek s lehkým jarním bramborovým salátem 155,-
Vepřová panenka na ragú z ledvinek se špenátovou polentou 165,-
Špikované králičí stehýnko s kedlubnovým zelím a gratinovanými bramborami 155,-
Pečená nadívaná kachní prsíčka s listovým salátem a vinným octem porto ruby a bagetkou 155,-

DEZERT:
Cheesecake s limetou a mátou 55,-

Mar
6
Apr 30

Nedělní snídaně

Z důvodu nabrání sil na náročný duben plný akcí, bude další nedělní snídaně až od 8. 5. od 9:00. Pokud nám bude počasí přát, užijeme si tuto snídani na naší terase.

Děkujeme za pochopení, vaše Pírka :)

Vegetaránské a veganské menu
Mar
5
11:00 am11:00

Vegetaránské a veganské menu

Předkrm:

Tataráček z chřestu a avokáda s grilovaným toastem 65,-
Křupavé závitky z filo těsta, máty a kozího sýra 65,-
Salátek s hruškami, špenátem, ořechy a modrým sýrem 65,-

Polévka:
Hráškový krém s ředkvičkami a zastřeným vejcem 40,-
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s čerstvou majoránkou 40,-
Čočková polévka s kořenovou zeleninou, rajčaty a bazalkou 40,-

Hlavní jídla:
Teplý salát s grilovaným květákem a pečenou zeleninou 105,-
Quinoový salát s čajem, sezamem a uzeným tempehem 125,-
Salát s houbami shimeji, špenátem, čekankou a čočkou 125,-

Zelený chřest s holandskou omáčkou, vejcem a vařeným bramborem 155,-
Celerový řízek v parmezánovém těstíčku s bramborovým salátem s pažitkovým pestem 145,-
Moravské zelňáky s čerstvým špenátem a bylinkovou omáčkou 115,-
Souflé z topinamburů a královské hlívy ústřičné s kedlubnovým zelím 155,-
Ragú z lišek a smetany s žemlovým knedlíčkem 135,-
Spätzle z pečené muškátové dýně se šalotkou, dýňovými semínky a ovčím sýrem 145,-
Portobello burger s grilovaným sýrem halloumi, karamelizovanou cibulkou a bylinkovou majonézou 155,-
Veganské Pho s houbami shitake, zeleninou, rýžovými nudlemi, koriandrem a klíčky 135,-

Nedělní snídaně U Tří pírek
Feb
7
9:00 am09:00

Nedělní snídaně U Tří pírek

Pozdní nedělní snídaně, to je sen většiny z nás. Teď si ji můžete vychutnat U Tří pírek.
Budeme podávat tradiční anglickou snídani, míchaná vajíčka, klobásky z farmy, lívance s javorovým sirupem nebo krupicovou kaši. Samozřejmostí bude výběrová filtrovaná káva, horká čokoláda nebo kakao. 
Pro sobotní pařmeny budeme mít připravenou napravovací polévku :)

Masopustní hodování čtvrtek 4. 2. - sobota 6. 2.
Feb
4
Feb 6

Masopustní hodování čtvrtek 4. 2. - sobota 6. 2.

Masopustní menu

 Předkrm
Masopustní vepřový sulc s cibulovým salátem 65,-
Škvarková pomazánka s uzeným masem, vejcem a okurkou 65,-
Vepřová paštika s lískovými oříšky a cibulovou marmeládou 65,-
Domácí tlačenka s octem a cibulkou 55,-

Polévka
Masopustní cibulačka s uzeným masem a majoránkovými krutonky 40,-
Tmavá zabijačková polévka s kroupami 40,-
Bramboračka s hříbky a liškami 40,-

Hlavní jídla
Jitrnička s hořčicí a křenem, opečená nebo studená dle Vašeho výběru, s chlebem nebo bramborami 75,-
Jelítko s hořčicí a křenem, opečené nebo studené dle Vašeho výběru, s chlebem nebo bramborami 75,-
Konfitované vepřové kolínko s bramborovou kaší, kroupami a silnou šťávou se slaninovou pěnou 135,-
Dušená vepřová líčka se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny s karlovarským knedlíkem s brusinkami 125,-
Pomalu pečené hovězí na černém pivě se švestkami a česnekem, podávané s rozmarýnovými bramborami 135,-
Dozlatova pečená kachnička s hlávkovým červeným zelím a špekovým knedlíčkem 135,- 
Masopustní talíř s kuřecím stehýnkem na kmíně, pečenou krkovičkou a posvícenskou klobásou s houskovým a bramborovým knedlíkem s červeným a bílým zelím 155,-
Filet ze pstruha s mátovým hráškem a bramborou vařenou ve sloupce s bylinkovým máslem 135,-

Dezert
Vopelky - pečené bramborové placky potřené máslem, plněné domácími švestkovými povidly, sypané cukrem a perníkem 45,-
Domácí koláč 25,-

IV. Kolínský Oktoberfest
Sep
19
Sep 26

IV. Kolínský Oktoberfest

Proč byste měli jezdit až do Mnichova? Oslavte s námi Oktoberfest 19. - 26. 9. v Kolíně v Hostinci U Tří pírek!

Na Karlově náměstí v malebném hostinci s největší terasou v Kolíně se od 19. - 26. 9. uskuteční již čtvrtý ročník festivalu Oktoberfest.

Celý týden můžete přijít ochutnat nejen piva Paulaner a Hacker - Pschorr z Mnichova, ale i řadu speciálů z malých pivovarů z celé České republiky, na které se Hostinec U Tří pírek zaměřuje. 

Pro mlsné jazýčky a hladové žaludky budou připraveny bavorské speciality, jako jsou weißwursty a schweinshaxny, tedy bílé klobásky a vepřová kolena.

Těšit se můžete i na tradiční sklo Oktoberfestu - tupláky, do kterých se bude točit proti vratné záloze.

Živá hudba během festivalu a obsluha ve stylových krojích.

Vzhledem k omezené kapacitě hostince je nutná rezervace míst, kterou můžete udělat přes zprávy na fb nebo na telefoním čísle 605 700 715.